WinePop

presenta a Cesc Sansalvadó

Redes sociales

WinePop: el primer Series Concert que combina música y vi km.0 en un maridatge sonor.

L’artista Cesc Sansalvadó serà l’encarregat de posar banda sonora a la degustació de vins seleccionats del territori català en aquesta edició del WinePop. La proposta és una experiència única que ja té confirmades les seves 3 primeres dates i que es durà a terme en llocs exclusius i especialment seleccionats per a l’ocasió. Sens dubte, una oportunitat magnífica per als paladars més exigents i amants de la cultura i de la música en viu.

La primera cita confirmada és el dissabte 7 de maig en El Tros – Bar de Vins, un espai inaugurat el 2017 pels periodistes Mariona Anglès i Antoni Bassas. Al 2021, agafa el relleu de la direcció d’El Tros el seu fill Raimon Bassas i el seu soci i sommelier Mauri Gall. Dos viatgers i amants del vi que volen convertir el Tros en el lloc de referència del vi català a Barcelona. Situat en ple Eixample Dret, el celler es presenta com l’espai ideal per a obrir una ampolla i gaudir d’una bona conversa i ambient càlid.

El diumenge de la següent setmana, el 15 de maig, la trobada tindrà lloc en Alta Alella. Aquest enclavament és tota una referència per als amants de l’enoturisme, resguardat pel Parc Natural Serralada de Marina, al costat del Mediterrani i a escassos quilòmetres de Barcelona. La data és una ocasió estupenda per a gaudir de la naturalesa i dels vins i caves ecològics de la família Pujol-Busquets, acompanyats per la veu de Cesc com a guinda del pastís. Tot un delit per a paladar i oïda.

Finalment, el diumenge 22 de maig l’esdeveniment conclourà a la comarca de Vilafranca del Penedès, lloc ineludible quant a vins es refereix. La parada serà a Font-rubí (Alt Penedès), concretament en el celler U MES U. Des dels seus inicis aquest celler sempre van apostar per practicar una agricultura sostenible i per elaborar vins amb una personalitat marcada, lluny de convencionalismes. Aquesta filosofia casa de manera extraordinària amb el concepte de WinePop, sumant en aquesta ocasió vi i música, i obtenint com a resultat més il·lusió, emoció i alegria pel gust de les coses ben fetes.

Si l’enclavament de l’experiència és important, encara ho és més el maridatge sonor que proposa el cicle de WinePop. Però… Qui és Cesc Sansalvadó?

 

Si ets, vius o has passat alguna vegada per Barcelona i utilitzat les seves línies de metro, és probable que t’hagis topat amb música en els seus passadissos. Potser, una d’aquestes veus del subsòl de la ciutat comtal era la de l’artista Cesc Sansalvadó. El músic és alguna cosa així com un home orquestra, veu i instruments, tot en un, en clau pop folk.

L’artista va néixer al 1995 a Barcelona. L’any 2018 va decidir apostar pel que més li agradava, la música, i per això va decidir abandonar la seva feina de professor d’escola primària per a tornar a la seva ciutat natal i començar a tocar als seus carrers. En aquest punt va ser en el qual va començar a donar-se a conèixer públicament com a artista i va començar a crear el seu propi seguici de fans.

A més, aques músic multidisciplinari també va participar en el talent show Factor X d’Espanya, la qual cosa va provocar un gir musical en la seva carrera que va culminar amb la publicació del seu primer single: «Búfalo».

Actualment es troba immers en la presentació en directe dels seus últims treballs i enfocat en la preparació de nous projectes que anirà revelant al llarg de tot el 2022. Et recomanem anar obrint boca i endolcint les teves oïdes amb les últimes peces de Cesc, que faran de l’esdeveniment una experiència Gran Reserva.