PUNYENT

ROCK ALTERNATIU

Redes sociales

Rock i amistat són els pilars del quartet barceloní Punyent que emprenen un nou camí en el seu segon treball titulat «Prove Me Wrong».

Punyent neix a Barcelona l’any 2019 a través de quatre amics d’universitat que es van negar a perdre l’amistat un cop acabada la carrera acadèmica. Tot i comptar amb una formació amb experiència prèvia en altres bandes, els nois de Punyent van invertir moltes hores per assajar i consolidar el seu projecte a través d’un directe molt enèrgic, fresc i transparent per dur a terme l’enregistrament d’un primer àlbum d’estudi titulat «Against Stupidity» el 2021. Un primer treball que mostra la força de la banda amb el seu rock alternatiu influenciat per grups com Red Hot Chilli Peppers, Queens of the Stone Age, Fontaines DC o Franz Ferdinand.

Només iniciar-se 2023 Punyent presenten el seu nou EP «Prove Me Wrong», una barreja de pop, rock i indie en català i anglès. «Temporada» és el seu focus track, una de les seves cançons en català que s’atreveix a barrejar el seu habitual indie rock amb un vers amb reminiscències de bossa nova. Una cançó molt enèrgica i amb sentiment d’alliberament, que ens convida a deixar enrere aquelles relacions tòxiques que ja no ens aporten res i lluitar contra la nostàlgia del record. El nou EP de la banda catalana compta amb dos temes més inèdits, «Set in Stone» i «Pain», així com algunes de les seves peces ja presentades durant els mesos previs.

Abans de tancar aquest 2022, Punyent va tornar per introduir-nos el seu nou projecte. Ho van fer primer amb «And So On», que suposa la tornada a l’arena de la banda de Rock de Barcelona i l’inici d’un camí que acabarà amb el llançament del seu segon treball, aquesta vegada en format EP. Una cançó enèrgica i canyera que recorda bandes com Queens of the Stone Age o The Vines. Una tornada molt «coreable», el baix distorsionat, les guitarres penetrants i una bateria molt potent són les senyes d’identitat d’aquest tema, que parla sobre la superació d’una ruptura amorosa.

«Formentor» va suposar un abans i després per a Punyent ja que va ser el primer tema que van llançar en català deixant de banda, almenys momentàniament, la música en anglès. Un tema sobre una reflexió post-ruptura, amb molt de sentiment i una mica de ràbia continguda. La cançó va creixent molt en intensitat, partint d´un inici molt relaxat i net fins a un final explosiu on les guitarres distorsionades prenen el lideratge. A mig camí entre balada, pop rock i stoner rock.

Ara, es disposen a presentar el seu EP al públic per desplegar tota la seva energia en directe. La seva primera parada, un showcase de presentació a ImaginCafé (Barcelona).

 

Últim llançament

Prove Me Wrong

Només iniciar-se 2023 Punyent presenten el seu nou EP «Prove Me Wrong», una barreja de pop, rock i indie en català i anglès. «Temporada» és el seu focus track, una de les seves cançons en català que s'atreveix a barrejar el seu habitual indie rock amb un vers amb reminiscències de bossa nova. Una cançó molt enèrgica i amb sentiment d'alliberament, que ens convida a deixar enrere aquelles relacions tòxiques que ja no ens aporten res i lluitar contra la nostàlgia del record.

Escúchalo
Programa kit digital financiado por los fondos next generation del mecanismo de recuperación y resiliencia
kit digitalkit digital