ROCK ALTERNATIU

Redes sociales

Un viatge de rock alternatiu des de Mallorca al món.

Es Viatge és el nom del grup de rock alternatiu amb lletres en Català, format per Pedro Marquès (Guitarra i veu), Guillem Duràn (Baix i coros), Nacho González (Guitarra i coros) i Paco Aguiló (Batería). Els quatre han conduït al volant de projectes personals, i també han experimentat el plaer de viatjar com a passatgers en altres formacions, fins que l’any 2022 el seus camins se creuen i decideixen compartir un trajecte musical en comú: Un llarg durada anomenat «Mira Endins» que veurà la llum aquest 2023.

La prova de que l’important no es la destinació si no el viatge mateix, i es que junts han recorregut molts kilómetres en els escenaris de les Illes. I això just acaba de començar! Es Viatge ens van presentar un primer avanç al 2022, «Somrius«, una cançó melancòlica de rock melòdic que ens mostra la cara més sensible de la banda. Aquest single marcarà un abans i un després a la seva carrera musical, per sorprendre’ns amb una nova sonoritat aquest 2023.

Tu ja no hi ets”, el primer single que acaben de publicar d’aquest el seu primer disc, és tota una declaració d’intencions. Lletres escrites des de l’estómac que xerren de sentiments tan universals com la tristor, la inseguretat o el buit existencial que tots hem experimentat qualque vegada quan la persona que estimam s’allunya de noltros, contrasten amb la seva contundent mescla de guitarres afilades, amb l’energia i la expresivitat que caracteritza a Es Viatge.

Les guitarres dissonants, carregades de significat, ens conviden a endinsar-nos a l’interior de les nostres frustracions, a la impotència que ens embarga quan la pèrdua es torna imminent i inevitable. «Mira Endins«, que també dóna nom a l’àlbum, és la porta d’entrada a l’univers personal d’Es Viatge, i representa a la perfecció el seu estil distintiu: tornades potents i melòdiques, guitarres prominents i lletres viscerals carregades de sinceritat.

«Animals» és una explosió de crítica social i reflexió a través del simbolisme animal. Es Viatge  presenta aquest tercer single i videoclip que captura la complexitat i l’estrés de la nostra societat actual. Amb una essència «animal» perduda, la cançó és vibrant, dinàmica i irresistiblement ballable. És un pas audaç cap a un so més comercial, sense perdre l’essència de la banda. Amb «Animals», Es Viatge posa en relleu la nostra necessitat de tornar a connectar amb la nostra naturalesa.

Últim llançament

Animals

"Animals" és una explosió de crítica social i reflexió a través del simbolisme animal. Es Viatge  presenta aquest tercer single i videoclip que captura la complexitat i l'estrés de la nostra societat actual. Amb una essència "animal" perduda, la cançó és vibrant, dinàmica i irresistiblement ballable. És un pas audaç cap a un so més comercial, sense perdre l'essència de la banda. Amb "Animals", Es Viatge posa en relleu la nostra necessitat de tornar a connectar amb la nostra naturalesa.

Escúchalo
Programa kit digital financiado por los fondos next generation del mecanismo de recuperación y resiliencia
kit digitalkit digital