Ànec Blau, Av. del Canal Olímpic, 24, 08860 Castelldefels, Barcelona, Catalunya, Spain.

“Rockin Tenders”, es una banda de música Pop Rock que versiona els èxits Nacionals i Internacionals de tots els temps. ”

Musica en directe, elegant i divertida, per a tothom que li agradi la bona musica contemporània. Tot això ho posem a l´escenari de manera senzilla, atractiva i entretinguda. Ideal per a esdeveniments privats com: casaments, aniversaris i sopars d’empresa. LA BANDA DELS GRANS ÈXITS Rockin Tenders té un ampli repertori de cançons que els hi permet tant fer saltar als teus convidats com simplement entretenir-los en un format mes íntim. Escoltareu artistes dels 70, 80, 90 i 00′ com: The Beatles, U2 , Michael Jackson, Queen, Rolling Stones, Frank Sinatra, Rihanna, Bruno Mars, Beyonce, M-Clan, Fito i Fitipaldis, Manolo Garcia, Sau, Sopa de Cabra i molts més. Tot això fa d’aquesta banda: La banda de Versions dels GRANS ÈXITS.

 

Artista
Rockin Tenders

Ubicación
Ànec Blau, Av. del Canal Olímpic, 24, 08860 Castelldefels, Barcelona, Catalunya, Spain.

Fecha y hora
23 de Agosto de 2019
20:30h

 

Deja una Respuesta

*